Verkkosivut

Nikkaroin Tekstihuoltamolla myös verkkosivustoja alusta alkaen. Päämääränäni ovat tietenkin aina selkeät, tyylikkäät sivut, jotka näkyvät hyvin kaikilla laitteilla. Toteutan verkkosivustot, jotka vastaavat sinun ja taustayhteisösi tarpeita ilman kikkailuja.

Sen jälkeen, kun sivusto on saatu eloon, voimme jatkaa yhteistyötä siten, että sisällöllinen päivitys tapahtuu teidän päädyssänne – tarvittaessa minun ohjauksessani – ja minä huolehdin taustalla teknisestä päivityksestä ja ylläpitoasioista.

Tekstihuoltamon valtteja ovat tässäkin nopeus, laatu ja tyylitaju. Ja se ystävällisyys.

Tämänhetkisistä Tekstihuoltamon toteuttamista verkkosivustoista valtakunnallisesti merkittävin on Suomi 100 – Sateenkaaren väreissä -hanke. Se toimii täysin kolmikielisesti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Tyytyväisiä asiakkaita ovat olleet esimerkiksi Requiem.fi -harrastesivun intohimoiset musiikkimiehet, Elore-lehteä julkaiseva Suomen Kansantietouden Tutkijain Seura ja Maaseudun uusi aika ry., jonka verkkolehden Tekstihuoltamo suunnitteli ja toteutti.

Kiitosta saivat myös Faron sopimuksen ratifiointia valmistelevan hankkeen verkkosivut (2014–2015). Sivusto on jo menneen talven lumia, mutta tietoa hankkeesta on Museoviraston sivuilla.

Kuinka voin auttaa?

Pyydä tarjous.